Ana içeriğe atla

WHAT IS THE ENTEGRATED MANAGEMENT SYSTEM?



  WHAT IS THE ENTEGRATED MANAGEMENT SYSTEM?



     
           Todays there are many management systems. Recently the name’s of ‘’ANNEX SL’’ was a new building and entegrated system studies still work in progress by the ISO. Organizations have multiple system documentations. The main purpose of the entegrated management system is all multiple system documentations collect harmoniously under the same roof. The another main purpose of the entegrated management system is that all different system documentations and requests are in the same language and under the same structure.

          The organizations need integrated management systems in order to manage, maintain, manage and control their own management systems for a systematic whole.

Integrated Management System Works and Completed ISO Standards;

ISO / IEC 27001: 2015, İnformation Security Management System,

ISO 9001:2015, Quality Management System,

ISO 14001: 2015, Environmental Management System,

ISO 45001: 2018, Occupational Health and Safety Management System,

IATF 16949:2016, Automotive Quality Management System,

AS9100: 2016, Aerospace and Defense Industry Quality and Risk Management Standard,

ISO 50001: 2018, Energy Management System,

ISO 10002: 2018, Customer Satisfaction Management System,

ISO 22000: 2018, Food Safety Management System,

ISO 27001: 2013, Information Security Management System,

ISO 31001: 2018, Risk Management – GUIDE.


WHAT IS THE BENEFITS OF THE ENTEGRATED MANAGEMENT SYSTEM?

1. Instead of entering individual document controls, the entegrated management system prevents repetition such as internal auditing, certificated auditing, training, system studying. All of these save less cost and time to the organizations.

2. The organizations gain a holistic perspective with the entegrated management sytem. With a holistic perspective common and different risks ocur and can reach the objectives. With a holistic and systematic perspective risks are minimized.

3. The organizations can fulfill all standarts requirements easily with a common language, structure and term. In a common system in order to do a single study the workload on the employees in this area is reduced.

4. Before that the organizations had to fulfill all different requirements and standards. In order to fulfill all requirements the organizations had to  perform several similar studies several times a year and the risk of errors increased. The entegrated management systems minimize the risk of overlook or error.

5. The organizations with the entegrated management systems minimize system conflicts.

6. Organizations are able to focus on continuous improvement and improvement under a single whole through integrated management system studies, and thus contribute to achieving goals.

7. Organizations make a stronger communication network by integrating their tasks and responsibilities with integrated management systems. Together with this strong communication network, it enables employees to have information about the system and to reach the goal of increasing employee motivation.

8. The requirements of standards, integrated management systems and organizations are met with less time, resources and cost. In order to achieve the right and proper quality at one time, the internal and external examinations, with the decrease of the intensity of the annual audit plans, provide more real, systematic and accurate analysis of the results; aims to achieve this.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PSCR: PRODUCT SAFETY & CONFORMITY REPRESENTATIVE - ÜRÜN GÜVENLİK VE UYGUNLUK TEMSİLCİLİĞİ

PSCR:  PRODUCT SAFETY & CONFORMITY REPRESENTATIVE - ÜRÜN GÜVENLİK VE UYGUNLUK TEMSİLCİLİĞİ               Ürün güvenliği ve uygunluk temsilciliği, IATF 16949: 2016 standardının 4.4.1.2 Ürün Güvenliği maddesini referans alarak geliştirilmiştir. Buradaki temel amaç ürünün güvenliğini ve uygunluğunu müşteri şartlarına, yasalarına ve yönetmeliklerine göre kontrol altında tutulmasını ve etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamaktır. Ürünün güvenliği ve uygunluğunu sağlayan atanmış kişiye PSCR temsilcisi denmektedir. Ürün devreye alma aşamasından ürünün bertarafına kadar (ÜRÜN ÖMÜR DÖNGÜSÜ BOYUNCA) Ürün Güvenlik ve Uygunluk Temsilcileri ilgili departmanlar ve süreçler ile koordineli olarak çalışmaktan sorumludur. Bir ürün , doğru ve uygun kullanım talimatına göre ya da öngörülen kullanım esnasında kişilerin güvenliğini ve sağlığını tehlikeye atmaz ise pazara sunulma onayı PSCR temsilcileri tarafından verilir. ...

Kalite Hedefleri: Planlama Süreci

Kalite Hedefleri: Planlama Süreci - Kalite hedefleri nelerdir? - Kalite hedefleri nasıl belirlenir? - Ulaşılabilir Kalite Hedeflerini kurmak için hangi girdiler çok önemlidir ? - İç Denetimlerinize Kalite Hedefi Planlama Süreci ekliyor musunuz ? - İyileştirmeye ulaşmak için hangi eylemler gerekiyor? Kalite hedefleri, kalite politikasına uygun olarak müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik ölçülebilir hedefler olarak tanımlanır. Kalite hedefleriniz, KYS'nizi planlarken belirlenir ve gerektiğinde yönetim incelemelerinde yeniden tanımlanır. Kalite Amaçlarının Örnekleri; % 100 müşteri zamanında teslim alın. Biz (kuruluşlar) her zaman şirketin kapsamı, yapısı, endüstrisi, hedefi, politikası ve taahhüdüne bakarız, tüm bunlar uygunsa, diğer adımları en üst yönetimle gerçekleştirebiliriz. PUKO (PLANLA-UYGULA-KONTROL ET-ÖNLEM AL) döngünsünü kontrol etmek için kalite hedeflerini planlama sürecine dahil etmeliyiz. Ve, ayrıca tüm stndardın gerekliliklerine uyumlu ol...

ANNEX SL-Yönetim Sistemi Standardı

ANNEX SL-Yönetim Sistemi Standardı ISO 160’dan fazla ülkenin ulusal standardizasyon kuruluşlarından oluşan bir ağdır. 1947’den günümüze 19000’den fazla standart yayınlanmıştır. ISO yönetim prensipleri ise müşteri odaklılık, liderlik, personeli bağlılığı, proses yaklaşımı, iyileştirme, kanıt esaslı karar alma, ve ilişki yönetimini içerir. ISO yönetim sistemi standartları günümüze kadar birçok sistematik güncellemelerde ve farklı yapılarda yayınlanmıştır. Bu standartların hepsi farklı yapılara ve sisteme sahipti. Bu durum, uygulama aşamasında karışıklıklara, zorluklara ve anlam karışıklığına sebep olmuştur. Bu tip sorunları ortadan kaldırmak için ISO “Annex SL” adında yeni bir yapı geliştirmiştir. Annex SL ilk başta ISO Kılavuz 83 adıyla tasarlanmış ancak son revizyonlarla birlikte Annex SL adıyla onaylanmıştır. Bunda sonra yeni yayınlanan tüm standartların Annex SL yapısı altında olacağı gibi, mevcut standartların revizyonları da bu yapıya göre yayınlanacaktır. Daha önce...